Onlinebase

Spannende projecten gaande

Onlinebase is momenteel druk bezig met een reeks projecten:

  • Voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zijn we de website van UAW (http://cao.szw.nl/) aan het ombouwen naar de 1 Logo stijl (zie voor voorbeelden o.a. http://caobank.szw.nl/ en https://aanmelding.cao.szw.nl/, beide door Onlinebase gemaakt).
  • Het design van de nieuwe website van Meike Naafs Muziektherapie (http://meikenaafs.nl/) is opgeleverd en Onlinebase heeft in een dag de nieuwe Onlinebase CMS-gebaseerde website gemaakt. De website is nu in een testfase en zal binnenkort live gaan.
  • De Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte (http://yoga-saswitha.nl/) heeft al een tijdje haar nieuwe website klaar, ook gebaseerd op het Onlinebase CMS. Op dit moment is de stichting druk bezig met het herschrijven van de inhoud van haar website, alsmede het opnieuw indelen van deze inhoud. Als dit klaar is gaat de nieuwe website live.
  • Internationaal zijn we bezig met de nieuwe website van de stichting ICCCPO - the International Confederation of Childhood Cancer Parent Organizations (http://icccpo.org/). Deze website alsmede de hosting daarvan en het gebruik van het Onlinebase CMS voor het beheer van de website doen wij geheel Pro Bono. Onlinebase vind het belangrijk en leuk om ideeele stichtingen te ondersteunen in hun ICT-behoeften en -wensen. ICCCPO is en goed voorbeeld van een organisatie die wereldwijd zeer goed werk verricht en die we graag ondersteunen met onze kennis, vaardigheden en diensten.

We zullen middels een bericht op onze website bezoekers op de hoogte stellen van heugelijke berichten over livegang van een of meerdere van bovenstaande websites.

Geplaatst op 29 mei 2010 om 18:54 u.

Alles in 'Nieuws'

114 bericht(en)