Onlinebase

Molitli is live!!!

Eindelijk! Na bijna een jaar keihard werken is de lifestyle website en webwinkel Molitli live gegaan. Via de BIG RED BUTTON hebben Ellen Hollander en Gerjanne van Wincoop (the Brandmakers) de website live laten gaan. Nu is het concept voor elke Nederlander beschikbaar via https://molitli.nl/. Gebaseerd op een standaard OLBshop implementatie hebben wij het totale product OLBshop verder uitgebouwd en aangepast aan alle wensen van onze klant the Brandmakers. Samen gaan we Molitli een succes maken. Wij nodigen jullie uit om eens te kijken op Molitli. Wij zijn er verzekerd van dat er voor ieder wat wils te vinden is.

PS: Voor diegene geinteresseerd in de techniek: in deze OLBshop implementatie hebben we de nieuwe HTML5 - tag VIDEO toegepast. Elke moderne browser ondersteunt dit in de een of andere vorm en voor alle andere is er een Flash-fallback. Kijk maar eens hier ("Rokje en tuniek tegelijk") voor een voorbeeld (klik op "live it > > >").

UPDATE!!!

De eerste review van Molitli is al binnen: http://wonenonline.blogspot.com/2010/09/molitlinl-geeft-lijf-en-leven-nieuwe.html

Geplaatst op 01 september 2010 om 12:39 u.

Alles in 'Nieuws'

114 bericht(en)