Onlinebase

DailyApps

Een nieuw jaar met minimaal een nieuwe uitdaging: DailyApps - https://dailyapps.today/

Samen met Morloff - een PixelRocket partner - gaat Onlinebase dit jaar via de app DailyApps elke dag drie nieuwe apps reviewen en promoten. Of je nou een Apple of Android device hebt, speciaal voor jou telefoon worden er elke dag drie apps gereviewed door ons en op een aantrekkelijke manier in een mooie app-interface gepresenteerd. Via een push-bericht wordt je geattendeerd dat er nieuwe reviews klaar staan en in kleur en geur worden de apps omschreven. Een directe link naar de app in Google Play of Apple Appstore draagt zorg voor click-and-go installatie.

Ben je zelf app-bouwer of wil jou bedrijf de nieuwe app onder de aandacht brengen? DailyApps is daarvoor de perfecte tool. Neem contact met ons op als jou app in de DailyApps app moet komen. Maar de promotie gaat nog verder - via nieuwsbrieven, social media en onze website wordt jullie app goed onder de aandacht gebracht. Koppel er nog een win-actie aan vast en laat ons mooie marketing kanaal DailyApps voor je werken.

Onze app is bijna klaar - we zijn hard aan het testen. Kan je niet wachten? Neem dan alvast contact met ons op om jouw promotiedag vast te leggen in onze releasekalender.

Geplaatst op 28 januari 2016 om 00:00 u.

Alles in 'Nieuws'

114 bericht(en)