Onlinebase

Teasers nieuwe websites

We willen jullie deze paar screenshots van de nieuwe websites waar we momenteel aan werken niet onthouden!

Voor meerdere klanten werken we op dit moment aan een nieuwe website. Eind vorig jaar hebben we al een teaser laten zien van een grote internationale site waar we mee bezig zijn (en die bijna live gaat). Dit keer willen we twee andere sites die binnenkort live gaan al vast wat teaseren.

teaser yoga-saswithaSaswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte

Voor Saswitha hebben we een nieuwe website ontworpen die tevens op het Onlinebase CMS draait. Hiermee heeft de website Saswitha een schonere, rustigere en serenere look-and-feel gekregen. Alle content alsmede de docentenbank, de activiteitenkalender en het lesrooster is nu in eigen beheer. Het aan- en afmelden van de nieuwsbrief heeft ook een duidelijke plek gekregen. In het voorjaar verwachten we live te gaan.

Delteyk school, Werkhoven

teaser delteyk 001teaser delteyk 003Dit is een lokaal project dat Onlinebase veelal in eigen tijd uitvoert en waarin wij samenwerken met the Brandmakers - de bedenkers van Molitli. De nieuwe website van de Delteyk zal draaien op het Onlinebase CMS. We zijn trots op het feit dat we mogen bijdragen aan een vernieuwing van de Delteyk school en we hopen dat deze vernieuwde website voor de gebruikers en de bezoekers duidelijker en overzichtelijker zal worden. Het idee van KISS blijft overeind, dus zo simpel en zo snel mogelijk content en fotoalbums kunnen plaatsen. Eind dit schooljaar, begin volgend schooljaar hopen we live te kunnen gaan.

Geplaatst op 27 februari 2011 om 18:24 u.

Alles in 'Nieuws'

114 bericht(en)