Onlinebase

Onlinebase sponsort Team Elan

Onlinebase gaat actief een goed doel sponsoren waarbij ook onze bedrijfsnaam prominent aanwezig is op flyers, uitnodigingen, auto en andere uitingen.

foto van Team Elan auto met OLB logo er op

Al een paar jaar koesteren Sebastiaan en Jonathan de gedachte om eens mee te doen aan de Arctic Challenge. Een barre autorace voor iedereen van Nederland naar het hoge noorden en terug. Meer dan 7000 kilometer in 7 dagen afleggen met alleen een roadbook en je eigen gezond verstand. Tot nog toe was dit idee bij de gedachte gebleven - totdat wij via de website van de Vereniging "Ouders, Kinderen en Kanker"  (VOKK) er achter kwamen dat Team Elan de Kanjerketting van de VOKK ging sponsoren. Team Elan is een klein team met een groot hart dat al een paar keer mee heeft gedaan met The Arctic Challenge. Elk jaar kiezen zij een goed doel om de al redelijk uitdagende tocht nog uitdagender te maken. Lees hun beweegredenen om dit jaar voor Gino en de Kanjerketting te kiezen op hun eigen website.

foto van Team Elan auto met OLB logo er op

Het leek Onlinebase daarom erg leuk om in plaats van zelf deel te nemen dit jaar aan de Arctic Challenge, eerst een keer "mee te gaan" als sponsor van Team Elan. Daarmee sponsoren we dus ook het fantastische Kanjerketting project van de VOKK. Het Onlinebase logo heeft een mooie plaats gekregen op het achterste zijraam van de auto van Team Elan. Zo rijdt Onlinebase dit jaar toch een beetje mee met de Arctic Challenge! Volg Team Elan via hun website of kom naar de start in Lichtenvoorde op zaterdag a.s. - Team Elan start om 14:52 uur.

Update 15-01-2011

De teams zijn van start gegaan in Lichtenvoorde. Team Elan is goed weg gekomen en werd o.a. door 6 medewerkers van de VOKK uitgezwaaid. Sterkte op jullie reis!

Update 17-01-2011

Team Elan gaat lekker en is al halverwege Noorwegen - met z'n allen richting de pont op de Europaweg 6 boven Bodø. Op de site van Arctic Challenge zelf kan je via de blog de nieuwtjes volgen alsmede de goede doelen bekijken waarvoor gereden wordt dit jaar: http://www.arctic-challenge.nl/node/3012.

Update 19-01-2011

Het is inmiddels alweer de tweede "rustdag" in het hoge Noorden (Finland, stadje Muonio) en Team Elan is even aan het genieten van de activiteiten die plaatsvinden daar. Hondensledetochten, huskyfarmbezoek en rijden met de auto op een bevroren meer! Het klassement begint zich ook af te tekenen. Op de site van Arctic Challenge kan je de resultaten van de dagetappes (Roemaat etappe en Vlinderkind etappe) vinden en het voorlopige eindklassement. Team Elan staat precies halverwege op de ranglijst, op plek 30, met bijna 700 minpunten. Dit komt omdat het team veel strafpunten heeft verzameld voor te hard rijden en dit is nou juist een race waarbij het zich houden aan de lokale snelheidslimieten en verkersregels van grootste belang is. Hopelijk gaat dit stukje beter op de volgende drie etappes, waardoor Team Elan wat hoger kan eindigen ;-) Belangrijkste is natuurlijk wel het inzamelen van geld voor het goede doel waar Willie en Sharon Ebbers voor rijden: Gino en de VOKK.

Update 21-01-2011

Team Elan is inmiddels opgeklommen tot plaats 27 en heeft zijn eerste pluspunten binnen ;-) Netjes gereden dus. Momenteel liggen de meeste teams en route door de Baltische staten en gaan ze via Polen en Duitsland weer naar Lichtenvoorde. Spannend hoor, ze zullen wel doodmoe zijn door al dat rijden. Morgen middag worden de eerste teams verwacht op de markt in Lichtenvoorde - de uitslagen van de etappes laten nog wel wat op zich wachten, dus op welke plaats Team Elan zal komen is nog onduidelijk.

Update 24-01-2011

Moe maar voldaan en best trots op een 16de plaats is Team Elan zatermiddag laat op de markt van Lichtenvoorde aangekomen. Wel zijn er nogal wat minpunten opgelopen, maar als je eenmaal de stal ruikt wil je gewoon snel naar huis. Opmerkelijk is dat rond de helft van de teams gediskwalifiseerd zijn op de laatste etappe, omdat ze meer dan 90 seconden 30km/u te hard of harder reden. Maar 25 van de 60 teams hebben uiteindelijk een plaats in de ranglijst gekregen. De winst ging naar FunCare4Kids, die op alle etappes pluspunten wist te krijgen door slim en correct rijgedrag. Chapeau! Onlinebase is benieuwd hoeveel Team Elan nou uiteindelijk heeft opgehaald voor het goede doel. Onze EUR 500,- zijn iig al binnen ;-)

Update 27-02-2011

Team Elan heeft meer dan EUR 5000,- bij elkaar verzameld in sponsorgelden voor Gino en de VOKK. Wij zijn beretrots dat wij daar ons gedeelte aan hebben mogen bijdragen. En volgend jaar rijden ze weer voor de VOKK!

Update 07-03-2011

Team Elan heeft nog een leuke PDF opgestuurd naar alle sponsors die we jullie niet wouden onthouden!

Geplaatst op 13 januari 2011 om 14:18 u.

Alles in 'Nieuws'

114 bericht(en)