Onlinebase

2getbusiness golftoernooi

2getbusiness goede doelen golftoernooi vrijdag 8 oktober
- doe mee voor de VOKK (http://vokk.nl/)

De VOKK is een van de goede doelen die deelnemen aan het door Montagne Services georganiseerde ‘2getbusiness’ Goede doelen golftoernooi op golfclub Edda Huzid te Voorthuizen. De hoofdsponsor is 2getbusiness, het meest exclusieve zakelijke netwerk van Nederland.

“Dit golftoernooi is een uitstekende kans voor ondernemers om elkaar te ontmoeten en tegelijk een goed doel te steunen,” aldus Lars Bense, oprichter van 2getbusiness.

Het toernooi

Uw bedrijf kan deelnemen met drie personen voor een bedrag van € 950 (excl. btw). Bij aanmelding kiest u uit de lijst van goede doelen op het aanmeldformulier de VOKK om voor te spelen. U steunt dan direct de VOKK met 225 euro. Vervolgens gaat er ook 125 euro in de prijzenpot.

De beste vier teams kunnen een mooi bedrag winnen voor hun gekozen goede doel. De hoofdprijs is € 2400 (bij maximale deelname bedrijven), dat rechtstreeks naar het goede doel van dat team gaat, hopelijk is uw team degene die dat lukt. De wedstrijdvorm is best ball scramble.

Elke deelnemer wordt vanaf ontvangst, in de baan en ’s avonds bij het diner uitstekend verzorgd.

Elke drie maanden worden alle deelnemers met introducé uitgenodigd voor een speciale gratis bijeenkomst met een zeer interessante spreker om nog succesvoller te ondernemen.

Montagne Services organiseert al 16 jaar met succes golftoernooien voor goede doelen en maatschappelijke projecten. Met 25 toernooien is er reeds netto € 450.000 opgehaald voor goede doelen dankzij de medewerking van het bedrijfsleven.

Aanmelden

U kunt zich via deze link aanmelden: http://www.formdesk.com/montagneservices/goededoelen

Programma

Het programma van het 2getbusiness goede doelen golftoernooi is als volgt:

U vindt naar Golfclub Edda Huzid door het volgen van de aankondigingborden van het ‘2getbusiness goede doelen golftoernooi’.

(10:30- 11:00): Gasten kunnen doorrijden tot aan het eind van het parkeerterrein waar twee leden van de organisatie u helpen uw golfclubs uit uw auto te halen en uw auto met bijzondere zorg voor u zullen parkeren. U kunt aan het eind van de dag uw autosleutels bij dezelfde mensen ophalen op vertoon van het kaartje dat u ontvangt van de valet parking service.

(11:00- 11:30): Onbeperkt koffie, thee en petit fours, ontvangst aan de wedstrijdtafel van courseplanner, ballenkaart, scorekaart, speciale Nearykaart, korte uitleg wedstrijdvorm (variant best ball scramble) en andere nuttige dingen voor op de golfbaan.

(11:30): Welkomstwoord door toernooidirecteur

(11:45): U kunt zich warm slaan op de driving range en chipping/putting green.

(12:15): Alle deelnemers lopen richting hun starthole voor de shotgun wedstrijd

(12:30): Start van het 2getbusiness goede doelen golftoernooi door luide toeter

(12:30- 17:30): Om de drie holes kan elk team genieten van een lekker hapje, drankje en lekkernij.

Op elke hole mag een van de ‘gekozen’ goede doelen zich profileren aan de hand van een ‘originele aankleding van de Tee’ of van de green of iets anders wat ten goede komt aan de beleving en plezier van de deelnemers.

Om de 6 holes is er een klein ‘leaderboard’ met de tussenstand van alle teams na 6 holes.

Op elke par 3 is er een speciale ‘2getbusines’ Neary prijs te winnen. Voor elke speler die ‘2getbusiness’ Neary prijzen weet te winnen wacht er een zeer speciale uitnodiging.

(17:30- 18:30): Binnenkomst van de spelers met aperitief met warme hapjes. Tot het einde van de avond is alle drank gratis.

(18:30): Prijsuitreiking van Neary prijzen.

(19:00): Aanvang diner en tussentijdse prijsuitreiking. Er is ook een prijs voor het goede doel de meeste bedrijven heeft weten te werven voor het golftoernooi. De beste vier teams kunnen naast de 225 euro die al naar hun goede doel toegaat, kans maken op prijzen uiteenlopend van 500 tot 2400 euro voor de 4de plaats en het winnende team. De hoogte van de cheques is afhankelijk van het totaal aantal deelnemende bedrijven (max. 40).

(21:00): Woord van dank, koffie of thee met bonbons

(21:30): Afsluiting en en ontvangst van de ‘2getbusiness beleving’ tas.

Geplaatst op 21 september 2010 om 11:03 u.

Alles in 'Nieuws'

114 bericht(en)