Onlinebase

CAO-website naar 1 Logo

Nog een website van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid die door Onlinebase is omgezet naar het 1 Logo design van het Rijk

Het nieuwe 1 Logo design van UAW-website

De website van de directie Uitvoeringstaken en Arbeidsvoorwaarden Wetgeving (UAW) heeft vandaag een spik splinter nieuw design gekregen, gerealiseerd door Onlinebase. Het inmiddels vertrouwde 1 Logo design van de overheid is ook dit keer weer toegepast op een webuitting van UAW. De website zelf is qua techniek ook helemaal vernieuwd. Gebaseerd op de maatstaaf die neergezet is met het Algemeen Loket van het MinSZW (Fusebox 5.5 MVC, ColdFusion en Webstandaard code) is de CAO-website binnen een week live gegaan. Verder is de doorzoekbare CAO overzichtstabel vernieuwd en overzichtelijker, interactief en dynamischer gemaakt. Wij wensen UAW veel succes toe met haar vernieuwde website en hopen dat de bezoekers er even enthousiast over zijn als de medewerkers van UAW zelf.

De oude CAO website van UAWHieronder kunt u het oude design van de CAO website zien. Dat design was jarenlang de bekende huisstijl van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Maar met de komst van 1 Logo en de Rijkshuisstijl gingen alle website van het MinSZW een voor een over. Veel kleinere sites gingen op in de corporate site http://home.szw.nl/, maar de CAO website bleef op eigen benen staan. Nu staat de website er in een nieuw, fris jasje en heeft het een moderne, krachtige nieuwe motor gekregen.

Geplaatst op 02 juli 2010 om 17:06 u.

Alles in 'Nieuws'

114 bericht(en)